Τεχνική Κατασκευαστική Εταιρεία Τούντας | Tountas Constructions

 • Πωλήσεις Διαμερισμάτων

  Οδός Αριθμός, Περιοχή - Πόλη

 • Αμυκλών 46, Λαμπρινή - Αθήνα
  (Υπο ανέγερση πολυκατοικία)
  Το κτίριο βρίσκεται στην Αθήνα, στην περιοχή της Λαμπρινής, επι της οδού Αμυκλών 46. Πρόκειται για νέο εξαώροφο κτίριο κατοικιών επι pilotis με υπόγειο και δώμα, το οποίο περιλαμβάνει συνολικά έντεκα (11) διαμερίσματα.

  Αμυκλών 46, Λαμπρινή - Αθήνα

ΠΡΟΦΙΛ

Έχουμε μια μακρά και επιτυχημένη ιστορία.

Η Τεχνική Κατασκευαστική Εταιρεία Τούντας ιδρύθηκε το 1980 από τον Θεόδωρο Β. Τούντα και τα ηνία έχει αναλάβει τώρα η νέα γενιά.Έκτοτε παρέχει υπηρεσίες μελέτης, κατασκευής και επίβλεψης σε πολλούς τομείς και κλίμακες αρχιτεκτονικών έργων.
Ο σχεδιασμός και η κατασκευή με έμφαση στην ποιότητα, τη λειτουργικότητα, την ανάδειξη των τοπικών στοιχείων, αλλά και η αναζήτηση και χρήση νέων υλικών-τεχνολογιών αποτελούν τις βασικές αρχές του γραφείου για τη δημιουργία πρότυπων κτιριακών εγκαταστάσεων που λειτουργούν ως σημεία αναφοράς.

1980

Έτος ιδρύσεως

100+

Συνεργάτες

2000+

Έργα
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Τούντας Κατασκευαστική
Tountas Constructions
 •  Λεωφ. Βεΐκου 26 & Αφαίας 1
  111 47 - Γαλάτσι, Ελλάδα
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Copyright © 2019 - Tountas Constructions - All Rights Reserved
Created by Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.