Τεχνική Κατασκευαστική Εταιρεία Τούντας | Tountas Constructions

Αγορά Σπιτιού

Αμυκλών 46, Λαμπρινή
(Υπο ανέγερση πολυκατοικία)
Το κτίριο βρίσκεται στην Αθήνα επί της οδού Αμυκλών 46. Πρόκειται για νέα 6όροφη οικοδομή η οποία περιλαμβάνει συνολικά έντεκα (11) διαμερίσματα.
ΠΡΟΦΙΛ

Έχουμε μια μακρά και επιτυχημένη ιστορία.

Η εταιρεία Τούντας κατασκευαστική ιδρύθηκε το 1980 από τον Θεόδωρο Β. Τούντα και τα ηνία έχει αναλάβει τώρα η νέα γενιά. Έκτοτε παρέχει υπηρεσίες μελέτης, κατασκευής και επίβλεψης σε πολλούς τομείς και κλίμακες αρχιτεκτονικών έργων. Ο σχεδιασμός με έμφαση στην ποιότητα, τη λειτουργικότητα, την ανάδειξη των τοπικών στοιχείων, αλλά και η αναζήτηση και χρήση νέων υλικών-τεχνολογιών αποτελούν τις βασικές αρχές του γραφείου για τη δημιουργία πρότυπων κτιριακών εγκαταστάσεων που λειτουργούν ως σημεία αναφοράς.

1980

Έτος ιδρύσεως

100+

Συνεργάτες

2000+

Έργα
τεχνικό γραφείο Τούντα
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Τούντας Κατασκευαστική
Tountas Constructions
  •  Λεωφ. Βεΐκου 26 & Αφαίας 1
    111 47 - Γαλάτσι, Ελλάδα
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Facebook
Copyright © 2019 - Tountas Constructions - All Rights Reserved
Created by Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.